Liigu sisu juurde

Kaamerate videosalvestisi säilitatakse 60 päeva. Valige jaotises Kõneposti reeglidkäsk Suuna mu kõnededasi ja seejärel valige koht, kuhu soovite edasi saadetud kõned saata: kõnepost, teine isik või kõnerühm. Kui Liidu juhatus keeldub taotlejat liikmeks võtmast, võib taotleja nõuda, et tema liikmeks võtmine otsustatakse Liidu üldkoosolekul.

  • Thule Koda » Privaatsustingimused
  • Suurendage liige 3-5 kell

Privaatsustingimused Isikuandmete töötlemine Thule Kinos Thule Kinos registreeritakse kasutaja ees- ja perekonnanimi, isikukood, telefoninumber, e- post, uudiskirja saamise nõusolek ja Thule Kino liikmena registreeritud ostud. Hõbekeskus OÜ töötleb Thule Kino liikme isikuandmeid taotleja poolt Thule Kino liikme taotluse esitamisel ja Thule Kino tingimustega nõustumisel jõustunud lepingu alusel.

Thule Kinoga liitumise taotlemisel nõustub kasutaja kehtivate Thule Kino liikmeks astumise tingimustega ja kinnitab oma nõusolekut tema isikuandmete sh tema poolt esitatud isikuandmete ja tema poolt Thule Kino liikmena sooritatavate ostude andmete töötlemiseks Hõbekeskus OÜ poolt käesolevates tingimustes toodud viisidel ja eesmärkidel.

Vaadake maja liikme suurenemist

Hõbekeskus OÜ töötleb Thule Kino liikme isikuandmeid lepingu täitmise ja kliendikontode haldamise eesmärgil neile suunatud toodete ja teenuste pakkumiseks, küsitluste korraldamiseks ning loosimiste läbiviimiseks vastavalt kehtivatele õigusaktidele. Hõbekeskus OÜ töötleb andmeid ainult ulatuses, mis on vajalik Liige suunamine täitmiseks ja klientide parimaks teenindamiseks ning andmeid säilitatakse turvaliselt vastavalt kehtivatele seadustele.

Kuidas liiduga liituda?

Hõbekeskus OÜ-l on õigus kasutaja isikuandmetele teostada profiilianalüüsi, et paremini mõista klientide ootusi ja sellest tulenevalt pakkuda paremaid kaupu ja teenuseid, võimaldades otseturunduse täpsemat suunamist.

Kolmandatele osapooltele isikuandmeid ei edastata.

Kas on voimalik liikmete harjutusi suurendada

Isikuandmete muutmine Thule Kino liikme andmete muutumisel palume kliendil muuta ise oma andmed Thule Kino kontol, logides ennast eelnevalt sisse aadressil www. Thule Kino liikme kontaktandmeid uuendatakse Thule Kinos automaatselt vastavalt liikme poolt esitatud uutele kontaktandmetele. Isikuandmete nähtavus ja muutmine Thule Kino liikmel on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega Thule Kino kodulehel aadressil www.

Samaaegse helisemise häälestamine

Thule Kino liikmel on igal ajal õigus tagasi võtta uudiskirja saamise nõusolek info edastamine sooduspakkumiste ja kampaaniate kohta, uudiskirjadtehes seda Thule Kino kodulehel aadressil www. Hõbekeskus OÜ-l on õigus keelduda andmete kustutamise taotluse rahuldamisest juhul, kui liikme isikuandmete töötlemine on vajalik õigusnõuete koostamiseks, esitamiseks või kaitsmiseks seoses isikute ja vara kaitsega.

Thule Kinos isikuandmete säilitamine Thule Kinos säilitatakse klubi liikme isiku- ja ostuandmeid 10 aastat, arvates konto viimasest kasutamisest mitteaktiivne konto ning peale nimetatud tähtaja saabumist isikuandmed kustutatakse automaatselt. Isikuandmed kustutatakse enne nimetatud tähtaega juhul, kui Thule Kino liige teeb Hõbekeskus OÜ-le vastavasisulise taotluse.

Liitumine — Eesti Discgolfi Liit

Thule Kino isikuandmete vastutav töötleja ja vaidluste lahendamine Lojaalsusprogrammi raames on isikuandmete vastutavaks töötlejaks Hõbekeskus OÜ volitatud töötlejad, kellel on õigus isikuandmeid töödelda ainult Hõbekeskus OÜ-lt saadud juhiste järgi ning volitatud töötlejad on kohustatud tagama isikuandmete kaitse.

Thule Kino raames isikuandmete töötlemise kohta küsimuste tekkimisel on klubi liikmel igal ajal õigus ühendust võtta aadressil info thulekoda. Hõbekeskus OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ning Hõbekeskus OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

  • Lisateenused: kõnede suunamine, koputus, jms. - Telia
  • Parast umberloikamist lisatakse liige suureparaselt
  • Kõnede suunamine, kõnerühmad ja samaaegne helisemine Teamsis - Office'i tugi

Muud tingimused Hõbekeskus OÜ-l on õigus ühepoolselt muuta Thule Kino tingimusi, sh boonusprogrammi tingimusi ja hinnakirja. Thule Kinoga seotud küsimuste korral palume võtta ühendust telefonil tööpäevadel kl 11—20 või meiliaadressil info thulekoda.

Kinokülastaja Liige suunamine tava Kinosaalis on keelatud pildistamine ja filmimine. Selle keelu eiramine toob kaasa isiku kõrvaldamise kinosaalist ning salvestuseks kasutatud seadme äravõtmise ja hävitamise. Liige suunamine on õigus nõuda rikkujalt leppetrahvi summas 2 eurot.

  1. Kuna liikme suurus voib vaheneda
  2. Kõnede suunamine, kõnerühmad ja samaaegne helisemine Teamsis Kõnede suunamine, kõnerühmad ja samaaegne helisemine Teamsis Microsoft Teams Rohkem
  3. Seadme ulevaatuste suurendamiseks
  4. Määrus kehtestatakse kaitseväeteenistuse seaduse § 28 lõike 3 ja § 31 lõike 7 alusel.
  5. Salvi suurendamise liige
  6. Uue liikme suurendamine harjutused

Kinosaalis on videovalve. Kaamerate videosalvestisi säilitatakse 60 päeva. Seaduses sätestatud juhtudel jagame salvestisi korrakaitseorganitega.

Mehed suurendasid liikme videot

Isikul on õigus taotleda juurdepääsu salvestistele ning vajadusel taotleda nende parandamist, kustutamist või isikuandmete töötlemise piiramist ning esitada vastuväide selliste isikuandmete töötlemisele aadressil info thulekoda. Järelevalvet teostab Andmekaitse Inspektsioon. Kino töötajatel on õigus kõrvaldada saalist head tava rikkuv isik talle kino piletiraha tagastamata.

Lauatelefoni kõnede lisateenused - Telia

Raskema korrarikkumise puhul on kinol õigus isikut kinni pidada kuni politseile üleandmiseni. Tarbijamängu üldtingimused on kohaldatavad mis tahes korraldaja poolt läbiviidatavatele tarbijamängudele, sealhulgas auhinnaloosid korraldaja hallatavate sotsiaalmeediakontode vahendusel ja kinodes toimuvatel sündmustel, kui konkreetse mängu reeglites pole sätestatud teisiti.

Earn $324.00+ DAILY Using YOUR Phone For FREE! (Make Money Online)

Thule Kino loosimängudes ei osale Thule Kino töötajad. Loosimised viiakse läbi erapooletult ja korrektselt. Võitjatega võetakse ühendust kliendibaasi andmete kaudu või vajadusel sotsiaalmediakonto kaudu. Auhinnad saab kätte vastavalt kokkulepitud ajal Thule Kino kassast.